Home > Bedrijfspresentaties
Emmen Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Fintrex BV

Fintrex BV

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Flex Personal

Flex Personal

Flex Personal staat in de regio Emmen bekend als een flexibel, betrouwbaar uitzendbureau. Flex Personal is goed in het zoeken naar jouw ideale baan! Flex Personal werft voor banen en bijbanen. Zowel op uitzendbasis als direct in dienst bij de klant.
ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor professionals in de vakgebieden (commerciële) arbeidsbemiddeling, sales en techniek. ForAmbition is NEN 4400-1 gecertificeerd en is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).
FreshConnections

FreshConnections

Hoe kunnen we je helpen? FreshConnections levert de volgende diensten: - Detachering op gebied van IT-vraagstukken, onder leiding en toezicht van FreshConnections - Het voeren van ZZP Administraties - Factoring voor ZZP'ers - Turn-key IT-Projecten infrastructuur

Onze klanten

DocDoc Shoptalent Jij Uitzendbureau Polanski & Partners Spijtenburg Artsen Bemiddeling Breinstein 1ngenieur Banen voor ingenieurs Assistentematch
Algemene Voorwaarden
Emmen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.