Home > Bedrijfspresentaties
Emmen Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk richt zich voornamelijk op de procestechniek. We hebben vacatures voor ervaren operators, maar ook bieden we leer-werktrajecten voor mensen die graag opgeleid willen worden tot volwaardig operator. Je krijgt dan de mogelijkheid om in de procestechniek te kunnen werken en om daarnaast bijvoorbeeld je Vapro te halen.
Manutec

Manutec

KeySelect is opgericht door de ondernemers Martin Bos en Remco Veenstra. Na jarenlange ervaring in de Werving en Selectie, Uitzendbranche en Detachering was de tijd rijp om een eigen bedrijf te beginnen. KeySelect is gespecialiseerd in uitvoerende, commerciële, kantoor, technische en zorg functies.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Matchpartner-zorg

Matchpartner-zorg

Op het terrein van Zorg & Welzijn gaan de ontwikkelingen razendsnel. De hervormingen rond de overheveling van de langdurige zorg naar de gemeenten brengen voor organisaties nieuwe uitdagingen mee op het gebied van capaciteit en kwaliteit van personeel.
Metaalkanjers

Metaalkanjers

Metaalkanjers helpt haar opdrachtgevers aan vakmensen die werkzaam zijn binnen de Metaalindustrie.
Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden, detacheren en payrollen van ervaren en gekwalificeerde docenten.
NetCare

NetCare

NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd door een enthousiast team.
New Step Werving & Selectie

New Step Werving & Selectie

New Step Werving & Selectie houdt zich bezig met de bemiddeling van vacatures en kandidaten op HBO en WO niveau in Noord-Oost Nederland. Vanuit onze kantoren in Harlingen en Enschede bemiddelen wij vacatures en kandidaten in verschillende vakgebieden in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, zowel met onze klanten als onze kandidaten.
Newroadz BV

Newroadz BV

NewRoadz is specialist in vaste banen op het gebied van trucks, transport en logistiek. Kortom de wereld van diesel en de grote wielen. Een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf.
NXPD

NXPD

NXPD is dé uitzendorganisatie die bemiddelt in vacatures binnen de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn uitzenden, werving en selectie, payrolling en ZZP bemiddeling.

Onze klanten

Flex Personal BlueTrail S&L Job Solutions Leen Bakker Nederland BV Galjema Rotterdam B.V. DocDoc SelectPlus Klikwork Breinstein
Algemene Voorwaarden
Emmen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.